Solar1 uit Dedemsvaart is per direct overgenomen door Dijkman Energy Systems uit Heino. Voor een aantal medewerkers van het bedrijf gaat de zon schijnen na twee weken van onzekerheid. Zij kunnen blijven na de doorstart.

Er is direct contact gezocht om over de mogelijkheden te praten. Vandaag kwam er definitief groen licht voor de overname. Met veel enthousiasme gaan we met een (voor een deel) nieuw team aan de slag. We nemen een aantal zaken over van het bedrijf. Nog niet alles is inzichtelijk en er moet nog een boel geregeld worden. Klanten van Solar1 kunnen bij ons terecht voor vragen, service en onderhoud. Voor vragen kan men bellen naar het vertrouwde nummer 085 1044 942 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dijkman Energy Systems is in Overijssel geen onbekende speler in de wereld van zonnepanelen, zonneboilers en infrarood.

Vakman of beunhaas? Een mooie website zegt niks over vakmanschap en helaas geeft een aardige stem geen kwaliteitsgarantie… QBISnl wél! Dit nationale register geeft alleen namen van gecertificeerde en gekwalificeerde vakmensen en adviseurs.

Over QBISnl

QBISnl is het openbare, onafhankelijke nationale kwaliteitsregister van gekwalificeerde vakmensen en vakbedrijven in de (duurzame) bouw- en installatietechniek. Het platform is in 2013 opgericht mede op verzoek van de overheid omdat een dergelijk kwaliteitsregister in de sector nog niet bestond.

Het doel van QBISnl is het beter vindbaar maken van goede vakmensen. Met de zoekmachine van QBISnl, hebben consumenten en bedrijven een betrouwbaar handvat bij de keuze uit een breed marktaanbod. Installatiebedrijven voor duurzame energie-installaties, loodgieters, elektriciens, EPA-adviseurs en energielabel-specialisten, je vindt ze allemaal in QBISnl.

De vakmensen en adviseurs die je in QBISnl kunt vinden, zijn vakbekwaam, gekwalificeerd of gecertificeerd. De vakmensen beschikken over de juiste specialistische vaardigheden om de nieuwste technieken in en om uw huis toe te passen. Met een gecertificeerd bedrijf of een vakbekwame vakman heb je een eerste zekerheid dat er kwaliteit geleverd word.

Een in QBISnl gevonden vakman is dus een betrouwbare keuze!